Hledáme mladé Dobro-druhy, kteří pomáhají svému okolí

Hledáme mladé filantropy, kteří chtějí pomoci svému okolí. Přidejte se k Dobro-druhů, kteří mění své okolí a celé Česko k lepšímu!

V programu Dobro-druzi zaměřeném na mladé filantropy podporujeme týmy dětí a mladých lidí ve věku od 6 do 26 let, které se rozhodnou věnovat vlastní nápady, aktivitu, energii, čas a vybírají prostřednictvím benefičních akcí finanční prostředky pro dobrou věc.

Může jít o školní třídu, partu kamarádů, oddíl, skupinu vysokoškoláků či děti z volnočasového kroužku, které se pod vedením dospělého patrona (učitele, vedoucího kroužku, rodiče) rozhodnou zorganizovat například běh, bazar, divadelní představení, koncert, aukci či adventní jarmark a výtěžkem z těchto akcí pomoci kupříkladu osamělým seniorům, dětem z dětského domova, spolužákovi s hendikepem, místnímu útulku pro opuštěná zvířata či jinému dobročinnému účelu.

Týmy se do programu mohou přihlásit vždy jedenkrát ročně na podzim, jejich benefiční projekty pak běží od listopadu do května. Částku, kterou se mladým filantropům podaří v rámci svých benefičních akcí vybrat, zdvojnásobíme v poměru 1:1 až do výše 20 000 korun.

Pro inspiraci se zde můžete podívat, jaké nápady nás ohromily v loňském ročníku.

A pokud se chcete přihlásit, podívejte se na podrobnější informace přímo na webu: https://www.nadacevia.cz/co-nabizime/dobro-druzi/

Přihlášky přijímáme do 27. října.