Časopis Umění darovat

O PROJEKTU
Jednou za tři měsíce vydáváme čtvrtletník na podporu filantropie v Česku. Jeho cílem je oslovit a inspirovat současné i potenciální dárce i všechny ostatní, kteří chtějí pomáhat svému okolí. Časopis představuje příběhy dárců i podpořených, zabývá se tématem filantropie v Česku i ve světě, ukazuje příklady zajímavých charitativních aktivit.
Časopis Umění darovat dostávají například předplatitelé časopisu Art&Antiques a lze si ho zdarma stáhnout.
Šéfredaktorkou je v současnosti novinářka Nora Grundová, která navázala na práci novináře Leoše Kyši.
V redakční radě jsou Václav Dejčmar, Miroslav Motejlek, Marek Šálek, Ivana Janečková, Dáša Goldmannová, Lenka Schönfeldová, Martin Brát, Mikoláš Orlický, Ivan Pavlíček a Jiří Bárta.
Magazín je neprodejný, rozšiřuje jej Nadace Via a její partneři.

PRO KOHO JE ČASOPIS URČEN
Pro širokou veřejnost. Pro každého, koho zajímá téma darování a filantropie.

Z ČEHO JE ČASOPIS FINANCOVÁN
Časopis vychází díky podpoře Dona Hamera, Marky Bednar, Ivany Janečkové, Václava Dejčmara a dalších. Umění darovat vychází ve spolupráci se Sdružením Via.

CHCI DOSTÁVAT UMĚNÍ DAROVAT. NA KOHO SE OBRÁTIT?
Pokud máte o odebírání časopisu zájem, kontaktujte nás na e-mailu: umenidarovat@nadacevia.cz, která vás zařadí do databáze odběratelů. Časopis vám budeme zasílat zdarma.
Na e-mail:  umenidarovat@nadacevia.cz můžete zasílat i Vaše připomínky a náměty. Máte-li náš časopis rádi, vyplňte prosím čtenářskou anketu. Rádi bychom náš časopis zlepšovali k vaší spokojenosti, a vyplnění ankety je toho důležitou součástí.

INTERNETOVÁ VERZE UMĚNÍ DAROVAT
V září 2016 byla spuštěna internetová verze Umění darovat a facebookový profil Umění darovat, které navazují na tištěnou verzi. Cílem je rozšířit informace o filantropii mezi ještě větší okruh lidí. Internetová verze neobsahuje všechny články z tištěného Umění darovat, naopak obsahuje i články a rozhovory nové a aktuální.
Šéfeditorkou on-line verze je Markéta Daňhelová Čepická.

KE STAŽENÍ / VŠECHNA ČÍSLA ČASOPISU UMĚNÍ DAROVAT

Číslo 21 – LÉTO 2017

Číslo 20 – JARO 2017

Číslo 19 – ZIMA 2016/2017

ud_podzim_2016_obalka_web

OMLUVA: V tomto čísle Umění darovat bylo v rozhovoru s Pastou Onerem „Malovat graffiti na plátno je trapné“ chybně uvedeno, že autorem nové trasy pražského metra D je firma Metrostav. Správně mělo být uvedeno, že autorem návrhu je firma Metroprojekt Praha a.s. Za chybu se my i Pasta Oner omlouváme.
Číslo 18 – PODZIM 2016

UD_LETO_2016_obalka_web