Děkujeme dárcům a partnerům za jejich podporu!

Finanční partneřiVinaři a vinařstvíUmělci, designéři a značkyDále děkujeme

Finanční partneři

T-Mobile Czech Republic oslavil vloni 20 let své existence a s šesti miliony zákazníků je jedničkou na mobilním trhu v ČR. Společnost je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. T-Mobile je i zakládajícím členem národní sítě UN Global Compact u nás a klade důraz na odpovědný přístup ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím , podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Jeho zaměstnanci působí jako dobrovolníci na řadě míst republiky.

Broumovská firma HOBRA – Školník s.r.o. založená v roce 1930 vyrábí a dodává špičková filtrační média a technologie pro nápoje a potravinářské, chemické či farmaceutické roztoky a také jakostní žárovzdorné izolační materiály. V posledním desetiletí rozšířila své působní na všechny kontinenty světa.  HOBRA je také skrze své vedení aktivní součástí regionálního společenství a snaží se přispět k jeho rozvoji podporou a umožněním široké spolupráce. Proto společnost stála za iniciací a vznikem dvou neziskových organizací působících v rámci regionálního rozvoje – Podnikatelský klub Broumovska a Agentura pro rozvoj Broumovska.

EMUN PARTNERS a. s. poskytuje služby individuálního Asset managementu včetně poradenství strategické alokace s důrazem na ochranu spravovaného majetku před inflací a znehodnocením. Pro rodiny našich klientů řešíme Nástupnictví, vytváříme a finančně řídíme rodinné trusty a nadace v ČR i v zahraničí a vzděláváme rodinné příslušníky. Zajišťujeme vybrané služby Family Office, zejména finanční povahy. Našimi klienty jsou movité rodiny a rodinné firmy s majetkem přesahujícím 100 mil. Kč. Jsme součástí holdingu Proxy-Finance, nejstarší soukromé investiční skupiny v ČR, spolu s nejstarším licencovaným obchodníkem s cennými papíry BH Securities a.s. Díky silnému zázemí nabízíme stabilitu, vysokou odbornost a kvalitu služeb.

Vinaři a vinařství

Umělci, designéři a značky
Děkujeme všem umělcům a designérům za jejich díla!

Dále děkujeme