Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

Lepší byznys

O PROGRAMU
Jak podnikat a zároveň měnit své okolí k lepšímu? Program Podpora sociálního podnikání v České republice – Lepší byznys 2015-2016 podporuje podnikatele, kteří chtějí přinést pozitivní společenskou změnu. Naším cílem je podporovat sociální podniky se sociálním, environmentálním, komunitním a ekonomickým přínosem.
Zaměřujeme se na podporu sociálních startupů, tedy sociálních podniků, které jsou na začátku, konkrétně je program určený pro ty, kteří provozují sociální podnik po dobu nejméně šesti měsíců a maximálně po dobu tří let. Program se realizuje ve spolupráci s UniCredit Foundation a UniCredit Bank.
CO NABÍZÍME?
— žadatelé mohou žádat o grant v maximální výši 340 000 Kč
— podporu formou odborných konzultací od expertů na různé oblasti (např. finance, marketing, PR apod.)
— tři vzdělávací workshopy
— možnost soutěžit o cenu Your Choice Your Project spojenou s udělením finanční podpory na rozvoj sociálního podniku v hodnotě 130 000,- Kč. Vítěz vzejde z hlasování zaměstnanců UniCredit Bank.
— možnost získat cenu za nejlepší realizaci akčního plánu v hodnotě 130 000 Kč.
KOMU JE PROGRAM URČENÝ?
Nestátním neziskovým organizacím (spolky, ústavy, sociální družstva, obecně prospěšné společnosti, nadace, nadační fondy a účelová zařízení církví).
Komerčním subjektům (společnost s ručením omezeným, veřejná obchodní společnost, družstvo, komanditní společnost, akciová společnost, evropská společnost).
OSVČ.
Z ČEHO JE PROGRAM FINANCOVÁN?
Z příspěvku UniCredit Foundation.
NA KOHO SE OBRÁTIT?
Tereza Mádlová, tereza.madlova(zavináč)nadacevia.cz, tel: 604 848 069

KAM POSLAT PŘIHLÁŠKU DO PROGRAMU?
Elektronicky: lb.grant@nadacevia.cz
Poštou: Jelení 195/9, Praha 1, 118 00