Fond Tři sestry pomáhají

O FONDU
Hudební skupina Tři sestry si u Nadace Via založila svůj vlastní dárcovský fond na konci roku 2011. Posláním fondu je podporovat zejména osoby, které se octly v těžké životní situaci vinou nehody, nemoci či jiné osobní tragédie.
„Snažíme se pomáhat hlavně těm spoluobčanům, kteří to díky svým  hendikepům nemají v životě snadné. Z fondu jsme v minulosti přispěli třeba na elektrický vozík nebo na rehabilitační pobyt hendikepované holčičky, anebo prostě jen zaplatili uhlí na jednu zimu ženě, která se ocitla v těžké životní situaci. Všechny žádosti o podporu posuzujeme v kapele osobně a individuálně “,  říká kapelník a baskytarista TŘÍ SESTER Tomáš „Magor“ Doležal.
Za 7 let pomohla již v 16 konkrétních případech dohromady částkou 365 000 Kč.

Karel Bartáček má i díky fondu Tři sestry nový vozík.

Z ČEHO JE PROGRAM FINANCOVÁN
Peníze do fondu vkládají sami členové kapely a jejich přátelé a fanoušci, ať již přímými vklady do fondu, či dary do nadační aukce anebo prostřednictvím kampaní na www.darujme.cz .  V současné době běží dárcovská kampaň spojená s letním turné kapely.
NA KOHO SE OBRÁTIT
Jana Horáková, 608 181 161