Dobrodruzi – přihláška 2022

Tohle je vaše přihláška na cestu za Dobro-družstvím. Pokud vám během vyplňování něco nebude jasné, zavolejte, nebo nám napište email.

Těšíme se na vás!

Tým Nadace Via

Jaký typ akce plánujete? Můžete žádat o 2 000 - 10 000 Kč.

Váš tým

Co chcete dělat

Dobrodruzi – registrace2022
Label: Your Field Value

Rozpočet a termíny

Teď přišel čas poprosit vašeho dospělého patrona, aby pokračoval ve vyplňování přihlášky. Je potřeba zvolit, jestli naše finanční podpora poputuje na soukromý účet patrona, nebo budou peníze poslány na účet organizace (školy, oddílu, NZDM…)

Dospělý patron (např. učitel, rodič, vedoucí v oddíle...)

Adresa trvalého bydliště
Bankovní účet
Povolené formáty souboru: jpg, pdf maximální velikost 1 MB.

ORG Dospělý patron (např. učitel, rodič, vedoucí v oddíle...)

Údaje o organizaci
Statutární zástupce organizace:
Bankovní účet
Povolené formáty souboru: jpg, pdf maximální velikost 1 MB.

Doplňující údaje

Máte-li zájem o zasílání ViaCafé – emailového občasníku Nadace Via – zadejte prosím svoji emailovou adresu.

Vyplněním souhlasíte se zasíláním emailového zpravodaje. Dočtete se v něm o novinkách z dění v nadaci, o tom, jak může Via podpořit vás a jak můžete pomoci vy. Souhlasíte tímto se zpracováním osobních údajů až do odvolání. Svůj souhlas můžete odvolat kdykoliv v patičce každého e-mailového zpravodaje. S vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a zodpovědně a nebudou předány třetí straně bez vašeho souhlasu. Nadace Via je zpracovává dle platných zákonů a dle Zásad ochrany osobních údajů Nadace Via.

Pozor, po ODESLÁNÍ se k přihlášce již nelze vracet a upravovat. Přihláška se Vám zároveň zašle automaticky na e-mail a můžete si jí stáhnout i v pdf.

Dobrodruzi – registrace2022
Label: Your Field Value