TECHSOUP

O PROGRAMU
Chcete při své každodenní činnosti využívat nejnovější technologie a služby a naplňovat tak ještě lépe své poslání? TechSoup Česká republika už od roku 2010 nabízí neziskovým a církevním organizacím a veřejným knihovnám získání softwarových i hardwarových darů za administrativní poplatek odpovídající zlomku tržní ceny produktů.
Stačí jednoduchá registrace a během několika dnů můžete začít žádat o softwarové dary.
CO NABÍZÍME
— zprostředkování softwarových darů: Microsoft (MS Office, Upgrade OS Windows, OS Windows — Get Genuine, serverová nebo CRM řešení,…), Zoner (Zoner Photo Studio 17), síťové prvky Cisco
— telefonickou a e-mailovou podporu při získávání licencí
— zapojení do programů Office 365 pro neziskové organizace a Google pro neziskové organizace
Technologické produkty věnují IT společnosti darem. Žádající organizace hradí pouze administrativní poplatek za zprostředkování, který slouží k pokrytí provozních nákladů dárcovského programu a odpovídá 5 – 15 % tržní hodnoty produktů.
KOMU JE PROGRAM URČENÝ
Neziskovým organizacím splňujícím kritéria oprávněnosti jednotlivých dárcovských partnerů (více ZDE), církevním organizacím a veřejným knihovnám, které jsou zapsané v rejstříku knihoven u Ministerstva kultury.
NA KOHO SE OBRÁTIT
Podpora TechSoup: telefon: 774 000 985, e-mail: podpora@techsoup.cz
Nadace Via je partnerem programu, program je realizován sesterskou organizací – Sdružení Via, z. ú.
Více informací o programu, registrační formulář a katalog produktů naleznete na samostatných stránkách www.techsoup.cz.