Verny_darce
„Drobnými dary tvořím velké věci“
Cena pro ty, jejichž pravidelná podpora dělá zázraky

Hledáme inspirativní příběhy těch, kteří pravidelně drobnějšími finančními dary přispívají na dobrou věc. Věrní dárci vědí, že pravidelný dar – byť drobný – může významně pomoci a přinést obdarovaným jedincům oporu a podpořené neziskové organizaci zázemí a stabilitu. Důležitý je pro ně vztah k obdarovanému nebo podpořenému tématu a osobní motivace.

Koho hledáme?

• Dárce, kteří (např. prostřednictvím trvalého příkazu, finanční hotovosti, apod.) nejméně 3 roky pravidelně přispívají na dobrou věc

Co nás zajímá?

• Filantropický příběh Věrného dárce
  • Motivace dárce a vztah k obdarovanému jednotlivci nebo organizaci
  • Četnost a dlouhodobost dárcovství

Pár informací před tím, než nominaci vyplníte…

• Při vyplňování nominace se nemusíte obávat – nejde o klasický nezáživný formulář, ale o příběh. Hledáme příběhy lidí, kteří pomáhají druhým a kteří mohou být příkladem pro ostatní. A vy je pomáháte najít. Děkujeme a těšíme se na příběh, který inspiroval právě vás.
  • Seznámit se s Pravidly a etickým kodexem Ceny Via Bona můžete zde.
  • Minimální počet znaků pro odpovědi je 300, maximum je u každé otázky uvedené. Neposílejte prosím text kratší, ochudili byste svět o filantropický příběh, který stojí za to! 🙂