Z Ukrajiny mezi nás – závěrečná zpráva

• Váš projekt je u konce. Budeme moc rádi, když se s námi podělíte o vaše zkušenosti z jeho realizace. Je to pro nás důležité proto, abychom mohli program z Ukrajiny mezi nás vylepšovat, reagovat na reálné potřeby a zároveň sbírat dobrou praxi. Nebojte se zmínit, pokud se vám něco nepovedlo. Jsme si vědomi, že se jedná o novou a dynamicky se měnící situaci. Děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

• Uveďte název projektu, který jste uvedli v přihlášce do programu.
  • Jaké konkrétní aktivity v rámci projektu probíhaly a s jakým se setkaly úspěchem? Z čeho máte největší radost?
  • Podařilo se vám naplnit cíle vašeho projektu? Jakého konkrétního výsledku se podařilo dosáhnout? Co se změnilo k lepšímu? Zaměřte se prosím na změnu nebo změny, které váš projekt přinesl v porovnání s výchozí situací.
  • Co pro vás bylo během realizace projektu největší výzvou? Probíhalo vše podle plánu? S jakými překážkami jste se při realizaci potýkali? Jak jste se s nimi vypořádali? Naplnila se vaše očekávání?
  • Jakým způsobem se do projektu zapojili místní obyvatelé? Co všechno se vám podařilo zajistit nebo získat s pomocí komunity nebo vašeho blízkého okolí?
  • Stručně popište jakým způsobem se do aktivit zapojili příchozí z Ukrajiny.
  • Podpořila váš projekt samospráva? Pokud ano, jakým způsobem?
  • Plánujete v projektu pokračovat? Pokud ano, napište nám jak. Co by pomohlo udržitelnosti vašeho projektu?
  • Plánujete pokračovat se svým projektem? Pokud ano, ozvěte se nám prosím poté, co vám schválíme Závěrečnou zprávu, a dohodneme se na dalším postupu.
  • Stačí nám když uvedete přehled částek (např. pokud máte více účtenek za občerstvení, sečtěte je a uveďte celkovou sumu) a připojíte komentář na co byly využity. Zkontrolujte, že částky v součtu odpovídají výši získaného grantu. Doklady nám v rámci vyúčtování nezasíláte.
  • Je něco, co bychom mohli na programu vylepšit? Budeme moc rádi za upřímnou zpětnou vazbu.
  • POVINNÉ PŘÍLOHY

• Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, gif, pdf, doc, xls.
  • NEPOVINNÉ PŘÍLOHY

Výstupy z médií, ukázky propagačních a jiných materiálů k projektu.
  • Sem prosím vložte odkaz na video (úschovna) či odkaz na youtube, vimeo apod.
  • V. PROHLÁŠENÍ O SPRÁVNOSTI