Dokážeme víc – přihláška 2021

• Přihlášku můžete průběžně ukládat tlačítkem na konci dokumentu.
    Po každém uložení se vám vygeneruje odkaz na rozepsanou přihlášku.
    Pozor! Vygenerujte si odkaz po každé editaci přihlášky (tento link bude pokaždé jiný).
  • ZÁKLADNÍ INFORMACE
  • Vyberte zda žádáte jako neformální skupina nebo nezisková organizace. V sekci základní informace pak vyplňujte informace pouze za vybranou právní formu, ne za obojí.
  • VYPLŇUJÍ POUZE NEFORMÁLNÍ SKUPINY
  • Pouze pokud se liší od trvalého bydliště
  • Nutno vyplnit číslo účtu vystavené na jméno fyzické osoby zodpovědné za realizaci projektu. K vyplacení případné podpory potřebujeme potvrzení o vedení účtu - přiložte prosím sken/printscreen z internetového bankovnictví na konec žádosti.
  • Kdo tvoří jádro vašeho týmu a jaké jsou jejich konkrétní úlohy/role v rámci projektu (minimálně 3 osoby).
    Jméno a příjmeníKontaktRole v projektu
  • VYPLŇUJÍ POUZE NEZISKOVÉ ORGANIZACE
  • dle rejstříku
  • Pouze pokud se liší od sídla organizace
  • Nutno vyplnit číslo účtu vystavené na jméno neziskové organizace zodpovědné za realizaci projektu. K vyplacení případné podpory potřebujeme potvrzení o vedení účtu - přiložte prosím sken/printscreen z internetového bankovnictví na konec žádosti.
  • PROJEKT
  • ObecKraj
  • GPS souřadnice ve formátu "49.3797667N, 16.2664578E", zjistíte je např. na webu mapy.cz. Zadejte přesné souřadnice místa, kde bude projekt realizován (umístění altánku, lokalita budování tůně...). V případě, že je projekt rozsáhlejší (sousedské akce na více místech ve městě, výsadba stromů na různých pozemcích...) vyberte jeden z pozemků.
  • max 100 000 Kč
  • Vyplňte pouze v případě, je-li celkový rozpočet projektu vyšší než žádaná podpora.
  • Začátek projektu by měl být ideálně mezi dvěma až třemi měsíci po podání žádosti. Realizační období je časové období v kterém chcete čerpat finanční prostředky (není možné čerpat před termínem zaslání žádosti).
    Konec projektu musí být maximálně 12 měsíců od uvedeného začátku projektu.
    OdDo
  • V maximálně 10 větách představte váš projekt tak, abyste odpověděli na otázky: KDO, CO BUDETE DĚLAT a CO SE TÍM ZMĚNÍ. Anotaci prosím formulujte ve 3. osobě (např. Jana Nováková chce s pomocí dalších aktivních lidí upravit park na návsi. Plánují zde s podporou obce organizovat pravidelné sousedské akce a vytvořit tak prostor k sousedskému setkávání). V případě schválení vaší podpory tuto anotaci použijeme jako podklad k propagaci vašeho projektu. Text může být použit i jako citace.
  • Představte váš tým (počet členů, vaše společná historie a úspěchy) i co vás vede k tomu, že chcete společně změnit místo, kde žijete.
  • Napište prosím, jaká je role zaměstnance České spořitelny ve vašem projektu, a jak konkrétně se do jeho realizace zapojí.
  • Popište místo, kde budete projekt realizovat, a jaký k němu má váš tým vztah. Nezapomeňte zmínit i velikost a také to, zda váš projekt zasáhne celou obec či pouze její část. Uveďte počet obyvatel obce nebo městské části.
  • Co nejvýstižněji popište, jaký je současný stav ve vaší obci a místní komunitě, co vám funguje/nefunguje a čeho si zde ceníte. Nezapomeňte také krátce zmínit, jaké aktivity pro místní se zde již konají a kolik lidí se jich účastní.
  • Napište nám, proč považujete projekt důležitý, a co chcete skrze jeho realizaci v místní komunitě změnit k lepšímu.
  • Napište, pro koho projekt děláte, a jaké skupiny obyvatel projekt pozitivně ovlivní. Zkuste odhadnout počet místních, kteří se aktivně zapojí, i těch, kteří budou pasivními účastníky. Uveďte také, jak jste u lidí v místě konání vašeho projektu zjišťovali zájem o váš projekt a jaký byl výsledek zjišťování.
  • Napište, jaké další osoby či organizace budou s vaším týmem na projektu spolupracovat a jak konkrétně budou zapojeni. Nezapomeňte také zmínit, zda plánujete spolupracovat s vedením obce a jaké máte aktuálně vztahy.
  • Čeho chcete vaším projektem dosáhnout? Co je to, co budete na konci projektu považovat za úspěch nebo naopak neúspěch? Jaké konkrétní změny byste na konci projektu rádi viděli?
  • Popište, jaké aktivity se budou v rámci projektu konat, a jak přispějí k naplnění cílů vašeho projektu.
  • Plánujete další následné aktivity? Pokud je to pro váš projekt relevantní, popište následnou údržbu - např. péči o vysázenou zeleň nebo nově postavený altán.
  • Zkuste se zamyslet, jaké pozitivní dopady má váš projekt na životní prostředí, krajinu a udržitelnost celkově. Případně jak eliminujete dopady negativní. Příklady: na sousedské akci se nepoužívá jednorázové nádobí, je zajištěno vegetariánské občerstvení, u staveb se zachytává dešťová voda, jsou použity propustné povrchy, jsou vysázeny stromy atd. Tato otázka není povinná, ale její vyplnění může ovlivnit rozhodování hodnoticí komise.
  • Napište předpokládaný časový plán aktivit popsaných výše.
    MěsícPlánovaný krok/aktivita
  • Máte ještě něco na srdci, co se do výše uvedených kolonek nevešlo nebo nehodilo, ale přesto byste to s námi chtěli sdílet? Vyplnění této kolonky není povinné.
  • PŘÍLOHY

Dejte prosím pozor, pokud budete přihlášku zasílat např. z kavárny či firemní sítě. Nahrávání souborů může být omezeno velikostí a formulář se nemusí odeslat.
  • Stáhněte si formulář rozpočtu zde (jiný formát rozpočtu nepřijímáme).
    Povolené formáty souboru: xls, xlsx, ods, maximální velikost 1 MB.
    Drop files here or
    Accepted file types: xls, xlsx, ods.
  • Povolené formáty souboru: jpg, pdf maximální velikost 1 MB.
    Drop files here or
    Accepted file types: jpg, pdf.
  • Přiložte 3 relevantní a kvalitní fotografie. Fotografie by měly ideálně ukazovat místo realizace (např. foto altánu k opravě, místa pro komunitní zahradu) nebo plánovaných nákupů (např. vzhled laviček, stolů - může být i náčrtek od truhláře). Můžete přidat i fotografie z proběhlých akcí. V případě schválení grantu budou tyto fotografie využity k propagaci.
    Drop files here or
    Accepted file types: jpg, jpeg, png.
  • V případě, že se Váš projekt týká úpravy určitého objektu či pozemku, musíte přiložit písemný souhlas vlastníka/ů s realizací, stanoviska dotčených orgánů, souhlas s rekonstrukcí majitele budovy. V případě nedodání tohoto dokumentu Váš projekt neprojde formální kontrolou a nebude předložen komisi.
    Drop files here or
    Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf.
  • ZÁVĚR
  • JménoDatumMísto
  • Máte-li zájem o zasílání e-mailového čtrnáctideníku Nadace Via ViaCafé, zadejte prosím svoji e-mailovou adresu.

Vyplněním souhlasíte se zasíláním e-mailového zpravodaje ViaCafé. Dočtete se v něm o novinkách z dění v Nadaci, o tom, jak může Via podpořit Vás a jak můžete pomoci Vy. Souhlasíte tímto se zpracováním osobních údajů až do odvolání. Svůj souhlas můžete odvolat kdykoliv v patičce každého e-mailového zpravodaje. S Vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a zodpovědně a nebudou předány třetí straně bez Vašeho souhlasu. Nadace Via je zpracovává dle platných zákonů a dle Zásad ochrany osobních údajů Nadace Via.

• Pozor, po ODESLÁNÍ se k přihlášce již nelze vracet a upravovat.
    Přihláška se Vám zároveň zašle automaticky na e-mail a můžete si jí stáhnout i v pdf.