ViabilityNet 3.0

O PROGRAMU
Program ViabilityNet 3.0 (2017 – 2019) navazuje na dlouholeté mezinárodní působení Nadace Via v regionu střední a východní Evropy a představuje zároveň zcela nové formy poskytované podpory místním iniciativám. Od roku 2017 se program nově skládá se z několika komponent – podpory místních komunit a komunitních lídrů primárně ze střední a východní Evropy, tvorby sítě partnerů v tomto regionu a podpoře sítě Alumni (bývalých účastníků zapojených do programu ViabilityNet 2.0 a ViabilityNet 3.0).
Více se dozvíte na anglických stránkách programu.
Komponent podpory místních komunitních lídrů ze střední a východní Evropy probíhá ve dvou cyklech. Současný cyklus 2018 – 2019 podporuje 14 lidí zapojených do místního komunitního života, kteří usilují o konkrétní změnu v místě svého bydliště. Za pomoci komplexní zkušenosti jim chceme pomoci změnu uskutečnit a zároveň jim v podobě setkání nabízíme prostor pro sdílení, reflexi, učení a růst. Program probíhá v angličtině.

V současné době program ViabilityNet 3.0 transformujeme do nového mezinárodního programu.

PROGRAM VIABILITY NET NA VIA BLOGU
[display-posts posts_per_page=“3″ category=“viabilitynet“ image_size=“thumbnail“]