Nominace Srdcař

• Při vyplňování nominace prosím pečlivě odpovězte na všechny otázky. Neváhejte se přitom rozepsat a být co nejvíce konkrétní. Usnadníte tak práci naší odborné komisi a budete mít větší šanci na získání ocenění. Děkujeme. 😊 V kategorii Srdcař můžete nominovat i sami sebe. Hlásit se mohou jednotlivci, skupinky lidí a neziskové organizace (spolky, projekty). Přihlášky přijímáme do 30. 6. 2020.
  • Srdcař

• V případě jednotlivce/skupinky lidí, prosím uveďte celé jméno/jména. Pokud nominujete organizaci, prosím uveďte její název.
  • Představte příběh, který nominujete na Cenu Via Bona. Vysvětlete kdo, komu a jak pomáhá.
  • Co se díky dané pomoci podařilo udělat a změnit? Jedná se o činnost v konkrétní obci/městě/sousedství? Podařilo se díky činnosti propojit různé skupiny lidí?
  • Proč dělá nominovaný to, co dělá? Co ho motivuje? Dokáže nadchnout pro pomoc své okolí?
  • Jak dlouho už dobročinná činnost probíhá? Chce a plánuje nominovaný v tom, co dělá, pokračovat? Má nějaké vize či nápady, jak dále pomáhat spojovat společnost?
  • (Uveďte jméno města/obce/kraje.)
  • Pokud má nominovaný například Facebookovou stránku, webové stránky, online články nebo třeba video na youtube, prosím, uveďte je.
  • Zde můžete v případě zájmu přiložit soubory ve formátu jpg, png, pdf, gif, .doc.
    Drop files here or
    Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, doc.
  • O vás

Vyplňuje nominující. Pokud nominujete sami sebe, prosím uveďte (ještě jednou) kontaktní údaje na vás osobně.
  • Vyplňte pouze, pokud jím nejste vy sám.
  • Udělení souhlasu

• Proč chceme vybrané příběhy poskytnout médiím? Chceme je dostat k širší veřejnosti a tím inspirovat k dobročinnosti další. V případě ocenění je nutné se zveřejněním příběhu počítat.

• Vyplněním souhlasíte se zasíláním e-mailového zpravodaje ViaCafé. Dočtete se v něm o novinkách z dění v Nadaci, o tom, jak může Via podpořit Vás a jak můžete pomoci Vy. Souhlasíte tímto se zpracováním osobních údajů až do odvolání. Svůj souhlas můžete odvolat kdykoliv v patičce každého e-mailového zpravodaje. S Vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a zodpovědně a nebudou předány třetí straně bez Vašeho souhlasu. Nadace Via je zpracovává dle platných zákonů a dle Zásad ochrany osobních údajů Nadace Via.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.