Živá komunita - přihláška neformální skupiny

.
  • ZÁKLADNÍ INFO
  • Pouze pokud se liší od trvalého bydliště
  • Nutno vyplnit číslo účtu vystavené na jméno osoby zodpovědné za projekt, na který bude v případě podpory vyplacen grant.
  • PROJEKT - PŘÍLOHY

Dejte prosím pozor, pokud budete přihlášku zasílat např. z kavárny či firemní sítě. Nahrávání souborů může být omezeno velikostí a formulář se nemusí odeslat.
  • Stáhněte si formulář obsahu zde (jiný formát nepřijímáme).
    Povolené formáty souboru: doc, docx, odt, maximální velikost 1 MB.
    Drop files here or
    Accepted file types: doc, odt, docx.
  • Stáhněte si formulář rozpočtu zde (jiný formát nepřijímáme).
    Drop files here or
    Accepted file types: xls, xlsx, ods.
  • Přiložte dokument, kde je viditelné číslo účtu a jméno zástupce neformální skupiny jakožto vlastníka účtu (netřeba chodit do banky, stačí kopie výpisu měsíčního účtu či printscreen z elektronického bankovnictví, ostatní čísla můžete začernit).
    Povolené formáty souboru: jpg, jpeg, png, pdf, maximální velikost 1 MB.
    Drop files here or
    Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf.
  • Přiložte 3 relevantní fotografie, například dřívější akce pro veřejnost, současný stav daného místa atp. Povolené formáty souboru: jpg, jpeg, png. Prosíme, nenahrávejte nic většího než 2000 px na šířku a většího než 500 kB, jinak to zatěžuje server. Fotografie také prosím nějak smysluplně pojmenujte, např. SpolekVia01 a nepoužívejte v názvu diakritiku.
    Drop files here or
    Accepted file types: jpg, jpeg, png.
  • V případě, že se Váš projekt týká úpravy/zásahu/rekonstrukce určitého objektu/pozemku, přiložte:
    - potvrzení o vlastnictví
    - souhlas vlastníka/ů s realizací projektu
    - stanoviska dalších případných dotčených orgánů

Povolené formáty souboru jpg, jpeg, png, pdf, maximální celková velikost 3 MB.
    Drop files here or
    Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf.
  • ZÁVĚR
  • Můžete zadat více adres. Vyplněním souhlasíte se zasíláním e-mailového zpravodaje ViaCafé. Dočtete se v něm o novinkách z dění v Nadaci, o tom, jak může Via podpořit Vás a jak můžete pomoci Vy. Souhlasíte tímto se zpracováním osobních údajů až do odvolání. Svůj souhlas můžete odvolat kdykoliv v patičce každého e-mailového zpravodaje. S Vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a zodpovědně a nebudou předány třetí straně bez Vašeho souhlasu. Nadace Via je zpracovává dle platných zákonů a dle Zásad ochrany osobních údajů Nadace Via.
    JménoE-mail
    Přidat řádek
  • JménoDatumMísto
  • Vyplněnou přihlášku si můžete stáhnout v .pdf po odeslání.