Poběžte s námi noční Prahou za dobrou věc

Desátého září se v Praze koná další z tradičních populárních běhů v rámci seriálu RunCzech, večerní běh Prahou, tzv. Birell Grand Prix Praha. Trasa je dlouhá 10 km, té se může zúčastnit každý, ženy mají navíc možnost běžet i poloviční vzdálenost. Tím, že se na této pěkné akci spojíte s Nadací Via, můžete zároveň pomoci i dobré věci.

Nadace Via totiž už pátým rokem organizuje speciální projekt, takzvaného Filantropického Emila. Celé to funguje takto: Zakoupíte si u nás startovní číslo a následně vám vytvoříme profil na specializovaných stránkách. Stanovíte si částku, kterou chcete vybrat pro Nadaci Via a následně žádáte své kamarády, známé a rodinu, aby vás „nakopli“, tedy aby vám na běh přispěli. A tím přispěli na projekty, které podporuje Nadace Via. Můžete se také rozhodnout, že s Nadací Via jen poběžíte a další peníze vybírat nebudete. I tím pomůžete.

Kompletní informace o běhání za Nadaci Via, včetně toho, kolik stojí startovné, najdete tady. A stejně důležité jsou informace o Rychlých grantech, na které vybrané peníze jdou.

Jestli ještě nejste rozhodnutí, zkuste si přečíst rozhovor s naší Filantropickou Emilkou Gábinou, pak už váhat nebudete 🙂

Chcete se stát Filantropickým Emilem? Poradíme ve všem, co potřebujete.

Kontakt: Kristýna Janskákristyna.janska@nadacevia.cz / Tel.: 604 612 817

Filantropičtí emilové na pražském půlmaratonu
Filantropičtí emilové na pražském půlmaratonu