Přihláška na workshopy Dobro-druhů

Do workshopů se může hlásit třída, oddíl nebo parta kamarádů. Stačí mít chuť pomáhat. Během workshopu se dozvíte, kdo je filantrop, jak a komu se dá pomáhat a pomůžeme vám naplánovat vlastní benefiční akci.Workshopy jsou zdarma a na míru danému týmu. Proběhnou přímo u vás ve škole či kroužku. Těšíme se na vás!

Pokud máte dotazy ozvěte se na kristina.papouskova@nadacevia.cz nebo na tel. 721 833 979.

• Kolik vás je, odkud jste, kolik vám je, jaký navštěvujete ročník
  • Vymyslet komu pomáhat můžeme na workshopu. Pokud ale máte konkrétního kamaráda, který potřebuje vaši pomoc nebo oblast zájmu, na kterou byste chtěli svou pomoc soustředit, můžete to popsat sem.
  • Jak pomáhat se naučíte na workshopu. Máte už teď nějaký vlastní nápad?
  • Pokud ano, jak se vám vydařila?
  • Dle pokročilosti vyžaduje workshop 2 až 3 vyučovací hodiny, Vypište prosím 3 konkrétní termíny.
  • Kontaktní údaje

• Máte-li zájem o zasílání e-mailového čtrnáctideníku Nadace Via ViaCafé, zadejte prosím svoji e-mailovou adresu.

Vyplněním souhlasíte se zasíláním e-mailového zpravodaje ViaCafé. Dočtete se v něm o novinkách z dění v Nadaci, o tom, jak může Via podpořit Vás a jak můžete pomoci Vy. Souhlasíte tímto se zpracováním osobních údajů až do odvolání. Svůj souhlas můžete odvolat kdykoliv v patičce každého e-mailového zpravodaje. S Vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a zodpovědně a nebudou předány třetí straně bez Vašeho souhlasu. Nadace Via je zpracovává dle platných zákonů a dle Zásad ochrany osobních údajů Nadace Via.