Přihláška do programu Dobro-druzi

• Než začnete vyplňovat přihlášku, pročtěte si podrobně vyhlášení programu a hodnotící kritéria. Inspirovat se můžete také v Průvodci pro Dobro-druhy. Svůj záměr můžete konzultovat telefonicky či e-mailem s manažerkami programu. Pozor, do programu Dobro-druzi se nemohou hlásit týmy a patroni, kteří byli již v minulosti podpořeni v programu Dobro-druzi nebo Pomáhej. Pokud máte pochybnosti, zda se můžete hlásit, ozvěte se nám.
  • PROJEKT

• PATRON

Než se do Dobrodruhů přihlásíte vyberte mezi sebou patrona projektu. Patron je osoba starší 18 let, která projekt formálně zastupuje. U týmů, kde jsou členové starší 18 let, je patronem jeden z nich, u tým, kde jsou členové mladší 18 let, potřebujete někoho z řad dospělých, třeba učitel/ka, vedoucí kroužku a podobně. V případě, že váš projekt bude podpořen, získáte příspěvek na realizaci benefičního projektu (5 000 Kč) a ten bude zaslán na bankovní účet patrona.
  • Např. učitel/ka, vedoucí kroužku, vedoucí skautského oddílu, rodič a jiné
  • BENEFIČNÍ PROJEKT A TÝM REALIZÁTORŮ

Váš projekt nemusíte mít do detailu připravený a naplánovaný. S tím vám moc rádi pomůžeme. Ale určitě je potřeba mít alespoň základní představu o tom, kdo se do projektu zapojí, komu chcete pomoci, proč to vůbec chcete dělat a jak chcete pomáhat. Detaily a to ostatní doplánujeme společně, pokud vás hodnotící komise vybere k podpoře.
  • Napište nám více o vašem realizačním týmu a patronovi (kolik vás je, jak jste staří, odkud se znáte, co vás spojuje, co vás baví, apod.).
  • Komu chcete pomoci a proč? Jaký je váš vztah a jste už ve vzájemném kontaktu?
  • Napište, proč jste se rozhodli pomáhat, co vás k tomu přivedlo? Máte už zkušenosti s podobnými akcemi?
  • Máte už představu, jaké benefiční akce byste chtěli uspořádat? Nemusíte mít konkrétní představu a konkrétní plán, s tím vám v případě podpory pomůžeme. Ale bude fajn, když už budete mít rozmyšleno, jestli zvládnete uspořádat třeba benefiční koncert, vánoční trhy, snídaně pro spolužáky nebo cokoliv jiného. Napište nám tedy, co jaké akce byste chtěli uspořádat.
  • Co od účasti v programu Dobrodruzi očekáváte?
  • DOPLŇUJÍCÍ OTÁZKY A INFORMACE

• PŘÍLOHY

Budeme rádi, pokud se nám představíte ještě trochu více. Můžete poslat fotky vašeho týmu nebo, pokud si troufnete, tak třeba i video. Přílohy nejsou povinné.
  • Fotky prosím nahrajte zde:
    Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, gif.
  • Max. 1,5 minuty dlouhé video natočené členy týmu a odpovídající na dvě otázky (nemusíte vymýšlet nic složitého, stačí nahrát stručné odpovědi týmu na mobil):
    • Proč se chcete do programu zapojit a stát se Dobro-druhy?
    • Proč chcete pomoci právě vámi zvolenému příjemci?

Video, prosím, nahrajte na youtube (či jiný kanál) a odkaz na něj vložte zde:

• AUTOŘI PŘIHLÁŠKY A PROHLÁŠENÍ PATRONA

• Pokud budete vybrání k podpoře, tak vás v dubnu navštívíme a pomůžeme vám naplánovat detailněji vaše benefiční akce, předáme vám tipy a rady, jak připravit akce co nejlépe a vybrat co nejvíce peněz pro ty, kterým chcete pomoct. Zároveň vám poradíme, jak se vypořádat s právními a daňovými háčky. A mimo jiné i s tím, jak si dobře rozdělit role v týmu. Napište nám tedy, kdy by se vám nejvíce hodilo, abychom vás v průběhu dubna navštívili. Vyberte, prosím, aspoň 3 termíny (cca na 2-3 hodiny, můžou být i o víkendu), pokusíme se vám vyjít maximálně vstříc.
  • Vyplňte e-mailovou adresu, na kterou chcete zaslat potvrzení zaslané přihlášky:

• Pokud byste se ohledně čehokoli potřebovali poradit, bez obav nám zavolejte nebo napište:

Michaela Rázgová, michaela.razgova@nadacevia.cz, 777 351 826

Kristina Papoušková, kristina.papouskova@nadacevia.cz, 721 833 979