Grantová výzva Milion pro …

VSTUPNÍ DOTAZNÍK

• Jsme rádi, že vás zaujala grantová výzva Milion pro ..., kterou vyhlásila společnost Kaufland ve spolupráci s Nadací Via.

Po vyplnění vstupního dotazníku vám pracovníci Nadace Via zavolají a proberou s vámi, zda váš nápad do grantové výzvy spadá a co je potřeba udělat pro úspěšné podání žádosti.

• Tyto otázky slouží jako základní navigace určující, zda váš nápad do grantové výzvy zapadá či nikoliv. Otázku zaškrtněte, pokud vaše odpověď zní „ano“. Nevadí, že nezaškrtnete vše. Při konzultaci si to můžeme ujasnit.
  • Co je obsahem vašeho projektu, se kterým se chcete hlásit do grantové výzvy?
  • Proč chcete realizovat právě tento projekt a proč jej považujete za důležitý? Co chcete vyřešit/změnit k lepšímu?
  • Jaké aktivity plánujete?
  • DOPLŇUJÍCÍ OTÁZKY

• Máte-li zájem o zasílání e-mailového čtrnáctideníku Nadace Via ViaCafé, zadejte prosím svoji e-mailovou adresu.

Vyplněním souhlasíte se zasíláním e-mailového zpravodaje ViaCafé. Dočtete se v něm o novinkách z dění v Nadaci, o tom, jak může Via podpořit Vás a jak můžete pomoci Vy. Souhlasíte tímto se zpracováním osobních údajů až do odvolání. Svůj souhlas můžete odvolat kdykoliv v patičce každého e-mailového zpravodaje. S Vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a zodpovědně a nebudou předány třetí straně bez Vašeho souhlasu. Nadace Via je zpracovává dle platných zákonů a dle Zásad ochrany osobních údajů Nadace Via.
  • Vyplněný dotazník si můžete stáhnout v pdf po odeslání.