Přihláška na workshopy Dobro-druhů

Už máte dobrý nápad, ale chybí vám zkušenosti a nevíte úplně, jak na to? Během 2 vyučovacích hodin vám vaši akci pomůžeme vymyslet, naplánovat a případně i zrealizovat.

Workshop poskytujeme skupinkám do 30 účastníků bezplatně a na míru danému týmu. Přijedeme za vámi nebo ho můžete absolvovat i online.

Do workshopů se může hlásit třída, oddíl nebo parta kamarádů. Stačí mít chuť něco podniknout! Během workshopu se dozvíte, jak nejlépe zorganizovat akci a pomůžeme vám ji i naplánovat.  Těšíme se na vás!

Pokud máte dotazy, ozvěte se na dobrodruzi@nadacevia.cz nebo na tel. 739 320 295.

• Kolik vás je, odkud jste, kolik vám je, jaký navštěvujete ročník
  • Popište nám, co máte v plánu. Co byste rádi ve svém okolí udělali nebo změnili? Nebo chcete beneficí podpořit někoho nebo něco konkrétního?
  • Pokud ano, jak se vám vydařila?
  • Workshop trvá cca 90 minut. Vypište prosím 4 konkrétní termíny.
  • Kontaktní údaje

• Máte-li zájem o zasílání e-mailového čtrnáctideníku Nadace Via ViaCafé, zadejte prosím svoji e-mailovou adresu.

Vyplněním souhlasíte se zasíláním e-mailového zpravodaje ViaCafé. Dočtete se v něm o novinkách z dění v Nadaci, o tom, jak může Via podpořit Vás a jak můžete pomoci Vy. Souhlasíte tímto se zpracováním osobních údajů až do odvolání. Svůj souhlas můžete odvolat kdykoliv v patičce každého e-mailového zpravodaje. S Vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a zodpovědně a nebudou předány třetí straně bez Vašeho souhlasu. Nadace Via je zpracovává dle platných zákonů a dle Zásad ochrany osobních údajů Nadace Via.