Přihláška do programu Na startovní čáře

Máme radost, že jste se rozhodli zorganizovat pro svoji komunitu sousedskou akci či zlepšit místo, kde žijete! Vyplňte prosím následující přihlášku. Kdyby cokoliv nefungovalo nebo jste potřebovali s něčím poradit, tak nám zavolejte (Helena: 739 648 679, Vendula 739 320 295), a my vám pomůžeme.

2023 Na startovní čáře - přihláška

• Přihláška

• Jaké aktivity se uskuteční? Pro koho budou?
  • Co byste rádi, aby se vám podařilo. Z čeho doufáte budete mít na konci projektu radost?
  • Popište místo i komunitu
  • Popište, kdo projekt bude řídit a kdo se aktivně zapojí
  • např. 1000 Kč občerstvení na filmový večer, 5000 Kč nákup laviček před naši bytovku, 2000 Kč hudební kapela, 3000 Kč odměna pro tým, 600 Kč doprava na konferenci do Prahy, 2600 Kč kurz komunitní práce
  • Současná situace u vás v komunitě

U následujících otázek chceme zjistit, jak vaše komunita, vztahy mezi lidmi, spolupráce s obcí apod. vypadá nyní. Na konci projektu se vás zeptáme, zda se něco změnilo či nikoliv. Zaškrtněte, prosím, všechny odpovědi, které odpovídají vaší situaci (vybrat můžete jednu nebo více odpovědí).
  • V případě, že jste ještě nikdy akci nepořádali, tak zaškrtněte poslední políčko "nikdy jsme akci nepořádali"
  • Neziskové organizace

Tuto část vyplní jen neziskové organizace
    Máte-li zájem o zasílání newsletteru Nadace Via s názvem ViaCafé, zanechte nám tu prosím svoji e-mailovou adresu. Zhruba jednou za 3 týdny od nás dostanete pohromadě v jednom mailu aktuální nadační novinky, možnosti podpory, vzdělávání a inspirativní čtení o dalších aktivních lidech v Česku. Poskytnutím kontaktu souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle platných zákonů a Zásad ochrany osobních údajů Nadace Via. Z odběru newsletteru se můžete v patičce mailu kdykoli odhlásit.