Dokážeme víc – vstupní dotazník

• Jsme rádi, že vás zaujal program Dokážeme víc. Program financuje Česká spořitelna a spolupracuje na něm s Nadací Via.

Po vyplnění vstupního dotazníku se vám ozveme a probereme s vámi, zda projekt splňuje základní parametry programu a jaká podpora je pro vás nejvhodnější. Pokud se shodneme, že váš projekt do programu zapadá, zašleme vám odkaz na přihlášku.

Těšíme se na vaše zajímavé projekty.

Česká spořitelna a Nadace Via

• Nezaškrtnete-li vše, nevadí, při konzultaci to můžeme probrat. Každopádně, pro podporu vašeho projektu je nutné si v konečné fázi odpovědět na všechny body kladně.
  • Co konkrétně je obsahem vašeho projektu, se kterým se chcete hlásit do programu Dokážeme víc?
    Co chcete vaším projektem vyřešit/změnit?
    Na co chcete použít grant?
  • Proč chcete realizovat právě tento projekt a proč jej považujete za důležitý?
  • Jak chcete projekt realizovat, jaké aktivity se budou v rámci projektu konat?
    Jak zapojíte do přípravy projektu další osoby z vašeho sousedství?
  • Máte-li zájem o zasílání e-mailového čtrnáctideníku Nadace Via ViaCafé, zadejte prosím svoji e-mailovou adresu.

Vyplněním souhlasíte se zasíláním e-mailového zpravodaje ViaCafé. Dočtete se v něm o novinkách z dění v Nadaci, o tom, jak může Via podpořit Vás a jak můžete pomoci Vy. Souhlasíte tímto se zpracováním osobních údajů až do odvolání. Svůj souhlas můžete odvolat kdykoliv v patičce každého e-mailového zpravodaje. S Vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a zodpovědně a nebudou předány třetí straně bez Vašeho souhlasu. Nadace Via je zpracovává dle platných zákonů a dle Zásad ochrany osobních údajů Nadace Via.
  • Vyplněný dotazník si můžete stáhnout v .pdf po odeslání.

Vše o programu Dokážete víc na www.dokazemevic.cz