Příběhy podpořených

Populární i díky haterům

11. díl podcastu Přes plot

Máte vrásky z negativních až nepřátelských komentářů na sítích? Hoďte je (tak trochu) za hlavu jako Jirka Beran z Pardubické kozy. Hejty na facebooku komunitní zahradě v samotném centru města nakonec neublížily, naopak jí získaly mnohem větší pozornost a více příznivců. Pusťte si náš podcast a zjistěte, co je super na komunitní zahradě, kolik by jich Pardubice měly mít a co na zahradničení nejvíc milují děti. Dění v Pardubické koze sledujte na facebooku (a nehejtěte, i když i to někdy může pomoci 🙂

Člověk nemusí být ani bohatý, ani vlivný politik nebo úředník, aby změnil místo, kde žije, k lepšímu. Musí mít ale ochotu bavit se přes plot se sousedy, zajímat se o okolí. A odhodlat se k vykročení za branku, do veřejného prostoru. Zkuste to i vy, podržíme vás – radou a grantovými programy – protože společně jsme silnější. Nechte se inspirovat hosty podcastové série ze světa komunit a sousedských vztahů. Lidmi, kteří zažili na vlastní kůži, že i malý počin dokáže vykřesat mnoho pozitivní energie a nastartovat větší změny. Podcast připravují společně Česká spořitelna a Nadace via. Podcast Přes plot naleznete na streamovacích platformách Buzzsprout, iTunes nebo Spotify.