Spolek Dívčí Hrady dohromady chce podporovat rozumný rozvoj této úžasné lokality na Praze 5. Členům jde o zkvalitnění životního prostředí, pořádání komunitních sousedských aktivit i akcí pro děti. Chtějí aktivně a konstruktivně komunikovat s MČ Prahy 5 i dalšími orgány samosprávy tak, aby se všem žilo “na kopci” lépe. Sousedská setkávání pořádají v parčíku u MŠ školy Kroupova, kde chtějí vytvořit prostor pro setkávání lidí z okolí. Při vytvoření prostoru aktivně komunikují s Městskou částí, konkrétně s odborem zeleně. Na místě chtějí vytvořit kvalitní a hodnotný veřejný prostor pro setkávání lidí všech věkových kategorií, vdechnout parku na Dívčích hradech nový život a zohlednit přírodní materiály a charakter místa. K dnešnímu dni na tomto místě uspořádali dvě úspěšné akce – Vánoční setkání a 1. Ročník Memoriálu gen. Olega Svátka (legionáře a bojovníka protifašistického odboje, který žil v této čtvrti).

divcihradydohromady.cz

realizátor: Dívčí hrady dohromady, z.s.
místo: Praha 5 – Smíchov, Hlavní město Praha
období realizace: 1. 9. 2018 – 30. 6. 2019