Sousedské vztahy ve Vrbně pod Pradědem pomáhá upevňovat místní SkateClub

Místo, kde žijeme Česká republika Moravskoslezský

Členové a příznivci SkateClubu Vrbno pod Pradědem chtějí rozšířit dosavadní nabídku kulturních a sportovních aktivit pro občany všech věkových kategorii z mikroregionu Vrbenska a pozitivně tak podpořit vzájemné soužití v rámci obce. Vycházejí z již zaběhnutého provozu SkateClubu v areálu bývalých skláren ve Vrbně pod Pradědem, který byl v uplynulých čtyřech letech místem konání pravidelných koncertů, videoprojekcí, sportovních závodů i exhibic. Tato jedinečná platforma  propojuje generace obyvatel, kteří se dobrovolně podílejí na provozu SkateClubu. Ten chce nabídnout pravidelné kroužky základů skateboardingu, výuky hry na bicí soupravu a bubny djembe, zpřístupnit sportovní hernu, malou posilovnu a díky nové zvukotechnice posunout pořádané hudební akce na profesionálnější úroveň. Už nyní je SkateClub jedinečným místem upevňování sousedských a komunitních vztahů a jeho členové chtějí tento potenciál dále a naplno rozvíjet.

program: Místo, kde žijeme
realizátor: TJ Sokol Vrbno pod Pradědem, z.s.
místo: Vrbno pod Pradědem, Moravskoslezský kraj
období realizace: 5/2022 – 5/2023