Základní a Mateřská škola Chotýšany chce za pomoci rodičů a přátel školy, obecního úřadu a obyvatel Chotýšan zvelebit a v přírodním stylu přetvořit zanedbanou zahradu v těsném sousedství školy. Pozemek je nyní připraven k realizaci jednotlivých prvků, jako jsou: bylinková spirála, zahradní domek, kompost, skleník, vyvýšené záhony, opičí a senzitivní zóna, ohniště, chýše, jezírko, sezení, pítko, atd. Úspěchem projektu bude upravený pozemek plnící funkci lesoparku, který bude přístupný a využitelný širokou veřejností a zároveň bude mít i estetickou a vzdělávací funkci.

realizátor: Základní škola a Mateřská škola Chotýšany
místo: Chotýšany
období realizace: červen 2019 – prosinec 2019
projekt byl podpořen částkou 98 000 Kč

Tento projekt byl podpořen z programu Dokážeme víc pro zaměstnance České spořitelny.