Nominace Hrdina

• Při vyplňování nominace Hrdinů za časů krize prosím pečlivě odpovězte na dané otázky a buďte co nejvíce konkrétní. Usnadníte nám tak práci s výběrem a budete mít větší šanci na získání ocenění. Děkujeme. 😊 Podmínkou nominace je, že hrdinu nominuje někdo z jeho okolí (nemůže tedy nominovat sám sebe). Hlásit se mohou jednotlivci, skupinky lidí, neziskové organizace, obce a firmy. Přihlášky přijímáme do 30. 6. 2020.
  • Nominovaný příběh

• Popište příběh nominovaného Hrdiny, který nominujete na čestné uznání Nadace Via. Vysvětlete, jak nominovaný pomáhá/pomáhal a za jaký konkrétní počin ho nominujete. Nezapomeňte uvést kontext, tedy, kde a proč Hrdina pomáhá atd.
  • Co se díky dané pomoci podařilo udělat a změnit? Jedná se o činnost v konkrétní obci/městě/sousedství? Podařilo se díky ní propojit různé skupiny lidí?
  • (Uveďte jméno města/obce/kraje.)
  • O vás

• Udělení souhlasu

• Proč chceme vybrané příběhy poskytnout médiím? Chceme je dostat k širší veřejnosti a tím inspirovat k dobročinnosti další. V případě ocenění je nutné se zveřejněním příběhu počítat.

• Vyplněním souhlasíte se zasíláním e-mailového zpravodaje ViaCafé. Dočtete se v něm o novinkách z dění v Nadaci, o tom, jak může Via podpořit Vás a jak můžete pomoci Vy. Souhlasíte tímto se zpracováním osobních údajů až do odvolání. Svůj souhlas můžete odvolat kdykoliv v patičce každého e-mailového zpravodaje. S Vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a zodpovědně a nebudou předány třetí straně bez Vašeho souhlasu. Nadace Via je zpracovává dle platných zákonů a dle Zásad ochrany osobních údajů Nadace Via.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.