Závěrečná zpráva_Seznam se s češtinou

• Váš projekt je u konce. Přišel čas nasdílet s námi důležité informace k jeho průběhu, úspěchům i výzvám:) Těšíme se na vaše závěry! Doporučujeme si všechny vyplněné informace před odesláním závěrečné zprávy zkopírovat například do dokumentu Word (ctrl+c, ctrl+v), kdyby došlo k výjimečným technickým potížím a zpráva se napoprvé neodeslala.
    Závěrečnou zprávu můžete průběžně ukládat tlačítkem na konci dokumentu. Po každém uložení se vám vygeneruje odkaz na rozepsanou zprávu.

POZOR!
    • Odkaz si vygenerujte po každé editaci závěrečné zprávy (tento link bude pokaždé jiný).
    • Ukládá se pouze text BEZ PŘÍLOH.
    • Pokud budete závěrečnou zprávu zasílat např. z kavárny či firemní sítě, může být omezena velikost nahrávaných souborů a zpráva se nemusí odeslat.
  • Uveďte název projektu, který jste uvedli v přihlášce do programu.
  • Prosím uveďte číslo smlouvy, bývá ve tvaru UA-SC xx/rok.
  • VAŠE ÚSPĚCHY A VÝZVY
  • Podařilo se vám naplnit cíle vašeho projektu? Jakého konkrétního výsledku se podařilo dosáhnout? Co se změnilo k lepšímu? Zaměřte se prosím na změnu nebo změny, které váš projekt přinesl v porovnání s výchozí situací.
  • Jaké konkrétní aktivity v rámci projektu probíhaly a s jakým se setkaly úspěchem? Z čeho máte největší radost?
  • Co pro vás bylo během realizace projektu největší výzvou? Probíhalo vše podle plánu? S jakými překážkami jste se při realizaci potýkali? Jak jste se s nimi vypořádali? Naplnila se vaše očekávání?
  • ZAPOJENÍ A REALIZACE
  • Jakým způsobem se do projektu zapojili místní obyvatelé? V rámci kterých vašich aktivit docházelo k setkávání místních s příchozími uprchlíky?
  • Popište zapojení příchozích z Ukrajiny, porovnejte vaše očekávání s realitou. Zajímá nás především zájem o nabídnutý program čeština + karierní poradenství.
  • Uveďte počet přihlášených účastníků.
  • Jedná se nám o celkový počet těch, který program zdárně dokončili.
  • Představte nám blíže skladbu vašich účastníků (věk, pohlaví, situace, jazyková úroveň). Jaké byly jejich potřeby a jak se je podařilo je naplnit?
  • Jak se osvědčila koncepce programu, kterou jste si naplánovali – výuka češtiny + pracovněprávní vzdělávání. Shrňte posun vašich účastníků v konkrétních oblastech. Popište případně i změny, které jste museli v rámci projektu udělat a co vás k nim vedlo.
  • Popište jaký byl zájem o hlídání dětí (počet maminek, které nabídku využily) a jak bylo realizováno. Případně, jak se zde váš plán lišil or reality.
  • Budeme vám vděčni za konkrétní příběh nebo příběhy vašich absolventů, které svědčí o dopadu vašeho projektu na jejich šance získat kvalifikovanou práci v ČR.
  • BUDOUCNOST
  • Plánujete v projektu pokračovat? Pokud ano, napište nám jak. Co by pomohlo udržitelnosti vašeho projektu?
  • Plánujete pokračovat se svým projektem?
  • Je něco, co bychom mohli na programu vylepšit? Případně na komunikaci s vámi či organizaci grantové podpory? Budeme moc rádi za upřímnou zpětnou vazbu.
  • POVINNÉ PŘÍLOHY
  • Formulář ke stažení zde.
    Accepted file types: jpg, png, gif, pdf, doc, xls, xlsx, Max. velikost souboru: 5 MB.
  • Vložte/ přetáhněte soubory sem nebo
    Accepted file types: jpg, png, gif, pdf, doc, xls, Max. velikost souboru: 256 MB.
            • NEPOVINNÉ PŘÍLOHY
            • Vložte/ přetáhněte soubory sem nebo
              Max. velikost souboru: 256 MB.
              • Sem prosím vložte odkaz na video (úschovna) či odkaz na youtube, vimeo apod., pokud máte.
              • PROHLÁŠENÍ O SPRÁVNOSTI
              • …ať víme, na koho se můžeme obracet s případnými dotazy, děkujeme!