Hledáme fundraisera/ku

Do fundraisingového týmu Nadace Via hledáme schopného fundraisera na plný úvazek, který si vezme na starost major dárce.

Náplň práce

• zodpovídá za svěřené portfolio major dárců a to ve všech jeho fázích: identifikace, kvalifikace, kultivace, žádost o dar a péče o dárce (stewardship)
  • odpovídá za plnění části ročního fundraisingového cíle
  • aktivně pracuje se CRM Salesforce, kde sledujeme a vyhodnocujeme pipeline našich prospect dárců
  • prezentuje činnost a dopady práce Nadace Via na osobních schůzkách s dárci
  • je součástí mikrotýmů, které propojují programové a fundraisingové oddělení Nadace Via
  • je přímo podřízen/a řediteli fundraisingu, pracuje na plný úvazek a je součástí 5členného fundraisingového týmu

Koho hledáme

Člověka, jenž souzní s naší vizí, posláním a hodnotami a který:

• má chuť se učit a rozvíjet „major donor fundraising“ Nadace Via
  • rád potkává nové lidi
  • umí rozvíjet osobní vztahy
  • má kuráž říci si o dar
  • má zkušenost s fundraisingem nebo se sales či marketingem
  • má výborný mluvený a písemný projev v češtině
  • má dobrou znalost angličtiny
  • je trpělivý a má nadhled a rozhled
  • je spolehlivý, samostatný a umí podpořit tým, unese odpovědnost a rád se učí nové věci
  • je zralou a vyrovnanou osobností s elánem a je s ním radost spolupracovat.

Své CV, motivační dopis a kontakt na osobu či osoby, které mohou poskytnout vaše pracovní reference, posílejte do 27. 7. 2018 na emaily jiri.barta@nadacevia.cz a cc na adresu michaela.mikulecka@nadacevia.cz.

Co je dobré vědět o Nadaci Via

• Major donor fundraising jsme se naučili během kampaně za navýšení nadačního jmění Nadace Via – během 2leté kampaně v letech 2013 až 2014 jsme získali 22 mil. Kč do nadačního jmění a díky spolupráci s kanadským konzultantem Tony Myersem jsme v Nadaci Via nastavili systém práce s „velkými dárci“, který od té doby úspěšně rozvíjíme.
  • Nadace Via preferuje soukromé zdroje (jednotlivci a firmy a nadace) a v principu se vyhýbá financování ze státního rozpočtu či zdrojů EU
  • při naší práci je nutné respektovat skutečnost, že „nebereme dary“ automaticky od každého dárce – hlídáme případné konflikty zájmů a snažíme se jim vyhnout či jim předcházet
  • práce Nadace Via, stejně jako i vztahy s našimi dárci a příjemci grantů, jsou postaveny na důvěře – proto musíme bezpodmínečně respektovat důvěrnost informací, které s námi dárci i příjemci sdílí