Zveme na Komunitní festival

Na konci prázdnin 31. 8. 2018 až 1. 9. 2018 se s vámi rádi potkáme v rekreačním středisku Sobeňák v Starém Rožmitále, abychom si navzájem mohli popovídat, inspirovat se a možná se i něco nového dozvědět nebo naučit. A hlavně…. udělali si na sebe čas a trochu si odpočinuli. Vezměte sebou i děti (a partnera, který je ohlídá) a užijte si poslední prázdninový víkend komunitně i rodinně. Areál poskytuje zajímavé vyžití pro celou rodinu.

Co nás čeká?

Na úvod budeme mít možnost zjistit, kdo jsou všichni ostatní, čím žijí a možná i další podrobnosti ze života. Budete moci představit ostatním, čemu se věnujete a najít lidi, kteří dělají podobné věci. A samozřejmě večer nás čeká opékačka, kde si popovídáme i o tom, co se možná až tolik nepovedlo a co jsme si z toho odnesli. Možná inspirujete ostatní, čemu se mají vyhnout. Kudy cesta prostě nevede a kde může číhat neočekávaná zatáčka.

V sobotu si budete moci vybrat z několika paralelních workshopů – budeme se bavit o tom jak získávat lokální zdroje, jak propagovat naše aktivity, povíme si i o tom, kdo vůbec tvoří naši komunitu a jak najít rovnováhu mezi rodinou, prací a aktivitami v komunitě. Festival ukončíme představením programů Nadace Via a případně můžete využít i konzultování vašich záměrů.

Ubytování a stravování vám rádi zarezervujeme v rekreačním středisku Sobeňák, kde celý festival proběhne. Cena je 250 Kč/noc s plnou penzí. Na výběr je chatka, stan i samostatný pokoj. Vše prostě nízkonákladově.

Pokud máte zájem se potkat s dalšími lidmi, kteří se snaží dělat něco pro své okolí, přihlaste se. Uzávěrka přihlášek je 10. 8. Čím dříve se přihlásíte, tím lépe, počet míst je přece jenom omezen.

Termín: pátek 31. 8. 2018 od 13:00 do sobota 1. 9. 2018 do 15:00

Místo: Rekreační středisko Sobeňák, Starý Rožmitál 148, Rožmitál pod Třemšínem (více na www.sobenak.cz)

Pokud máte zájem, přihlásit se můžete zde.

Přihlášky můžete vyplňovat do 10. 8. 2018.

Těšíme se na vás!