Živá komunita – vstupní dotazník

• Jsme rádi, že vás zaujal program Živá komunita či Dokážeme víc. Pokud jste tak ještě neučinili, prostudujte si, prosím, pozorně obsah programu na našem webu.

Těšíme se na vaše zajímavé projekty.

• Nezaškrtnete-li vše, nevadí, při konzultaci to můžeme probrat. Každopádně, pro podporu vašeho projektu je nutné si v konečné fázi odpovědět na všechny body kladně.
  • Co konkrétně je obsahem vašeho projektu, se kterým se chcete hlásit do Živé komunity/Dokážeme víc?
    Co chcete vaším projektem vyřešit/změnit?
    Na co chcete použít grant?
  • Proč chcete realizovat právě tento projekt a proč jej považujete za důležitý?
  • Jak chcete projekt realizovat, jaké aktivity se budou v rámci projektu konat?
    Jak zapojíte do přípravy projektu další osoby z vašeho sousedství?
  • Máte-li zájem o zasílání e-mailového čtrnáctideníku Nadace Via ViaCafé, zadejte prosím svoji e-mailovou adresu.

Vyplněním souhlasíte se zasíláním e-mailového zpravodaje ViaCafé. Dočtete se v něm o novinkách z dění v Nadaci, o tom, jak může Via podpořit Vás a jak můžete pomoci Vy. Souhlasíte tímto se zpracováním osobních údajů až do odvolání. Svůj souhlas můžete odvolat kdykoliv v patičce každého e-mailového zpravodaje. S Vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a zodpovědně a nebudou předány třetí straně bez Vašeho souhlasu. Nadace Via je zpracovává dle platných zákonů a dle Zásad ochrany osobních údajů Nadace Via.
  • Vyplněný dotazník si můžete stáhnout v .pdf po odeslání.

||