Živá komunita – vstupní dotazník

.

• Jsme rádi, že vás zaujal program Živá komunita. Pokud jste tak ještě neučinili, prostudujte si prosím pozorně podmínky uvedené ve vyhlášení. Po vyplnění vstupního dotazníku se Vám ozveme a popovídáme si, zda projekt splňuje základní parametry programu. Následně Vám zašleme přihlášku do programu.

Vyplnění dotazníku Vás k ničemu nezavazuje, ale budeme rádi, když v něm popíšete konkrétně aktivity, které chcete v rámci vašeho projektu dělat, abychom si dokázali udělat reálnou představu o tom, čeho chcete projektem dosáhnout. Doporučujeme si také projít náhled přihlášky do programu. Vše najdete na stránce programu.

Těšíme se na vaše zajímavé projekty.

• Pokud nezaškrtnete vše, nevadí, při konzultaci to můžeme probrat. Nicméně pro podporu Vašeho projektu hodnotící komisí je nutné si v konečné fázi odpovědět na všechny body kladně.
  • Jak dlouho působíte v místě, kde chcete projekt realizovat? (Prosíme pouze informace relevantní k projektu.)
    Odpověď "30 let" je příliš stručná a nicneříkající.
  • Co konkrétně je obsahem Vašeho projektu s kterým se chcete hlásit do Živé komunity?
    Jak chcete dosáhnout zlepšení sousedské komunity a dlouhodobé změny k lepšímu?
  • Jak zapojíte sousedy/veřejnost do příprav a realizace projektu?
    Jak budete spolupracovat s místními subjekty (spolky, samospráva, podnikatelé, instituce)?
  • Vyplněný dotazník si můžete stáhnout v .pdf po odeslání.