Podpořte dobročinnou aukci

O AUKCI
LOŇSKÁ AUKCE SE KONALA 27. 11. 2017 na pražském Žofíně a vynesla rekordních 3 458 100 Kč. Děkujeme všem, kdo aukci podpořili darováním položek, finančním darem, poskytnutím služeb a svého času. 12. ročník aukce se bude konat v listopadu 2018 v Praze.
Od roku 2007 pořádáme dobročinnou aukci vybraných vín, nevšedních zážitků a děl předních českých umělců a designérů. Všichni nám svá díla a produkty věnují zdarma.
Bližší informace naleznete na stránkách aukce.

NA CO ŠEL VÝTĚŽEK ROČNÍKU 2017
UMĚNÍ ŽÍT SPOLU
Každým rokem podrpujeme desítky projektů aktivních lidí v celém Česku, kteří proměňují veřejná prostranství, obnovují památky, oživují veřejný prostor českých měst či organizují sousedské slavnosti. Učí se tím pečovat o společný prostor, spolupracovat a zlepšují vzájemné vztahy. Právě to je na projektech zásadní – komunitní život, poznávání sousedů a pocit, že člověk někam patří.
UMĚNÍ DAROVAT
Umění darovat je čtvrtletník, jehož cílem je šířit povědomí o filantropii v Česku. Časopis vychází zdarma a přináší informace o dárcovství, inspiraci ze světa i příběhy lidí, kteří pomáhají druhým.
ROZVOJ FUNDRAISINGU NADACE
Bez fundraisingu se neobejde žádná nadace. Pro to, abychom mohli podporovat stovky aktivních lidí v celém Česku, zkrátka peníze potřebujeme. Fundraising však neznamená jen získávání darů, ale třeba také informování našich dárců o tom, čemu všemu jejich peníze pomohly.

CHCETE SE ZAPOJIT?
Velmi oceníme, když nám do aukce věnujete zajímavá umělecká díla, design, exkluzivní vína či zajímavé zážitky.
Seznam všech dárců loňského ročníku najdete na stránkách www.dobrocinnaaukce.cz/partneri
NA KOHO SE OBRÁTIT
Michaela Mikulecká, tel. 739 479 029, email:   michaela.mikulecka@nadacevia.cz

STAŇTE SE PARTNERY AUKCE
Využijte možnosti spojit své jméno s nevšední společenskou událostí, na kterou zveme významné osobnosti byznysu a kulturního a veřejného života. Podmínky partnerství a příležitosti pro vaši prezentaci s vámi rádi projednáme. Napište nám!
NA KOHO SE OBRÁTIT
Jana Horáková, tel. 608 181 161, email:   jana.horakova@nadacevia.cz
Více informací naleznete na stránkách aukce.
Děkujeme partnerům Dobročinné aukce