12. ročník Dobročinné aukce se uskutečnil 26. listopadu 2018 na pražském Žofíně.

Dobročinná aukce Nadace Via se v roce 2018 konala už podvanácté. Letošní rekordní výtěžek rozdělíme mezi naše programy, jejichž cílem je podporovat ty, kteří berou zodpovědnost za život v Česku do svých rukou, spojují lidi, organizují benefiční akce pro dobrou věc a společně mění své okolí k lepšímu. Díky vašim darům bude v Česku více dětí a mladých lidí pomáhat druhým a více lidí se zapojí do proměn veřejných prostranství, obnovy dobrých památek a organizování sousedských slavností.
Celkový výtěžek aukce je úžasných 4 160 200 Kč. Děkujeme!
Rádi bychom poděkovali hlavním partnerům Dobročinné aukce – společnostem HOBRA – Školník, s. r. o., EMUN PARTNERS, a. s. a Liborovi Malému.
Děkujeme také společnosti Zátiší Group za vynikající raut.
Díky vám můžeme v České republice rozvíjet umění darovat a umění žít spolu.
Na Dobročinné aukci v roce 2018 jste si mohli vydražit řadu nevšedních zážitků, které si jen tak v obchodě nekoupíte: trénink s olympijským vítězem Jaroslavem Kulhavým, kurz francouzské cukrařiny s Ivetou Fabešovou či večeři s manželi Hilšerovými. Více o letošní aukci si můžete přečíst v článku zde.
FOTOGALERII Z 12. ROČNÍKU DOBROČINNÉ AUKCE NAJDETE ZDE