Dárci

Děkujeme dárcům a partnerům za jejich podporu!

Broumovská firma HOBRA – Školník s.r.o. založená v roce 1930 vyrábí a dodává špičková filtrační média a technologie pro nápoje a potravinářské, chemické či farmaceutické roztoky a také jakostní žárovzdorné izolační materiály. V posledním desetiletí rozšířila své působní na všechny kontinenty světa.  HOBRA je také skrze své vedení aktivní součástí regionálního společenství a snaží se přispět k jeho rozvoji podporou a umožněním široké spolupráce. Proto společnost stála za iniciací a vznikem dvou neziskových organizací působících v rámci regionálního rozvoje – Podnikatelský klub Broumovska a Agentura pro rozvoj Broumovska.

EMUN PARTNERS a. s. poskytuje služby individuálního Asset managementu včetně poradenství strategické alokace s důrazem na ochranu spravovaného majetku před inflací a znehodnocením. Pro rodiny našich klientů řešíme Nástupnictví, vytváříme a finančně řídíme rodinné trusty a nadace v ČR i v zahraničí a vzděláváme rodinné příslušníky. Zajišťujeme vybrané služby Family Office, zejména finanční povahy. Našimi klienty jsou movité rodiny a rodinné firmy s majetkem přesahujícím 100 mil. Kč. Jsme součástí holdingu Proxy-Finance, nejstarší soukromé investiční skupiny v ČR, spolu s nejstarším licencovaným obchodníkem s cennými papíry BH Securities a.s. Díky silnému zázemí nabízíme stabilitu, vysokou odbornost a kvalitu služeb.

LIBOR MALÝ

Děkujeme všem dárcům položek!