Dárci

Děkujeme dárcům a partnerům za jejich podporu!

EMUN PARTNERS family office, a.s. je profesionální kancelář pro správu a investování rodinného majetku několika významných klientů. Poskytujeme vybrané Family Office služby včetně strategické alokace s důrazem na ochranu majetku před inflací a znehodnocením. Rodiny, pro které pracujeme, provázíme v otázkách držby majetku, jeho správy a rodinného nástupnictví. Vytváříme a finančně řídíme rodinné trusty a nadace v ČR i v zahraničí. S našimi klienty nás spojuje vize zachování hodnot – finančních i etických. Vzděláváme rodinné příslušníky v oblasti nástupnictví, finanční gramotnosti a filantropie. Sami dlouhodobě podporujeme dobročinnou aktivitu našich partnerů a společně tak zvyšujeme kvalitu života kolem nás.

Bonami je progresivní mladá česká firma, která se specializuje na prodej nábytku a bytových dekorací online. Vznikla v roce 2013 jako prostor plný inspirace pro domov i kancelář a kromě českého trhu momentálně působí také na trhu slovenském, polském, rumunském a maďarském. Na svých stránkách nabízí Bonami desetitisíce produktů od více než 1 200 světových značek, přičemž vize firmy je jednoduchá: „Chceme být na trzích, kde nyní působíme, tou první volbou v oblasti Home & Living a inspirovat k vytváření hezkých domovů.“ Pro Bonami je charakteristický přátelský přístup, který vychází zevnitř firmy a je jedním z jejích hlavních principů, stejně jako otevřenost a respekt.