Co dražíme

Již pro Vás připravujeme a oslovujeme dárce dražebních položek pro rok 2020. Výběr bude jako každý rok velmi pestrý a můžete se těšit na exkluzivní díla předních českých umělců, designéru, na nevšední zážitky spojené se sportem, kulturou, gastronomií a mnoho dalšího.

Co jsme dražili v roce 2019?

Hosté si během večera vydražili například projížďku tramvají T3 Coupé, voucher do fotbalové školy Petra Čecha nebo možnost stát se na jeden den dřevorubcem. Úspěšní dražitelé si zajistili účast na předfinálovém večeru StarDance, den vaření a následnou večeři s šéfkuchařem Janem Punčochářem a dokonce i filmovou či divadelní roli v seriálu Jana Hřebejka nebo divadelního spolku VOSTO5. Milovníci umění ocenili řadu neotřelých děl od autorů, jako jsou Antonín Kratochvíl, Krištof Kintera, Pasta Oner či Petr Nikl. Nechyběly ani šperky, například Amulet Eye od designérky Daniely Komatović či prsten v jediném originálu od studia ZORYA.
Bylo toho zkrátka spoustu a všem dárcům děkujeme!
Všechny položky dárci do Dobročinné aukce věnovali zcela zdarma.
AUKČNÍ KATALOG 2019
PASTA ONER