Jak na komunitní projekty 10-2019

Přihláška 2019
  • S vašimi osobními údaji zacházíme dle Zásad ochrany osobních údajů, které najdete zde: https://www.nadacevia.cz/zasady-ochrany-osobnich-udaju/
  • Uvádějte, prosím, mezinárodní formát telefonního čísla (+420...)
  • O vaší organizaci/iniciativě/neformální skupině

• Informace o vašich zkušenostech

• Motivace k účasti na semináři

• Žádost o cestovní grant

• Byly bychom neradi, kdyby pro Vás finanční stránka našich vzdělávacích aktivit byla jedinou překážkou. Proto Vám nabízíme možnost požádat o cestovní grant. Maximální výše grantu je 1800 Kč a může být využit na uhrazení cesty, ubytování a stravy během akce. Grant není nárokový, to znamená, že je nutné vyplnit následující žádost, aby Vám grant mohl být přidělen.
  • Účelem cestovního grantu je podpořit vás v tom, abyste se mohli zúčastnit aktivit, které Nadace realizuje, snaží se finančně podpořit tam, kde už byste si nemohli svoje zapojení dovolit. Maximální částka podpory je stanovena na 1 800 Kč.
  • Máte-li zájem o zasílání e-mailového čtrnáctideníku Nadace Via ViaCafé, zadejte prosím svoji e-mailovou adresu.

Vyplněním souhlasíte se zasíláním e-mailového zpravodaje ViaCafé. Dočtete se v něm o novinkách z dění v Nadaci, o tom, jak může Via podpořit Vás a jak můžete pomoci Vy. Souhlasíte tímto se zpracováním osobních údajů až do odvolání. Svůj souhlas můžete odvolat kdykoliv v patičce každého e-mailového zpravodaje. S Vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a zodpovědně a nebudou předány třetí straně bez Vašeho souhlasu. Nadace Via je zpracovává dle platných zákonů a dle Zásad ochrany osobních údajů Nadace Via.