Darujme.cz

O PROGRAMU
Zajímá vás dárcovství ve světě jedniček a nul? Chcete získávat dary online? Hledáte vhodnou platební bránu a kanál pro vaši neziskovku?
Darujme.cz je online fundraisingový nástroj pro neziskovky, nástroj od fundraiserů – pro fundraisery. Darujme.cz vám umožní oslovit nové i současné dárce a jednoduše je požádat o dar v online prostředí. Ať již na webu formou dárcovského widgetu nebo v rámci emailových kampaní či propojením s vaší aplikací. Darujme.cz se zaměřuje na neanonymní online dary a naším cílem je přinášet neziskovkám nástroj, který snadno a jednoduše využijí každý den.
Darujme.cz je programem Nadace Via, který v úzké spolupráci administruje sesterská organizace – Sdružení VIA, z. ú.
CO NABÍZÍME
— online fundraisingový nástroj a webovou aplikaci pro váš online fundraising
— díky Darujme.cz získáte aplikaci pro:
———správu projektů / účelů darování
———tvorbu widgetů
———administraci a správu online darů i dárců
KOMU JE PROGRAM URČENÝ
Nestátním neziskovým organizacím.
Z ČEHO JE PROGRAM FINANCOVÁN
Neziskové organizace využívající nástroj Darujme.cz hradí poplatky, které slouží ke kofinancováni programu.
podporují Nadace České spořitelny, Nadace Vodafone Česká republika nebo společnost Greendata (služba Greenhousing).
NA KOHO SE OBRÁTIT
Kristýna Janská, 736 142 491, email: podpora@darujme.cz
Více informací najdete na stránkách www.darujme.cz