Cyklus seminářů

Všechny semináře probíhají online a jsou součástí cyklu seminářů Nebojme se komunální politiky. Cyklus je určený pro lidi aktivní ve svých sousedstvích, kteří uvažují o vstupu do komunální politiky. Není určený pro současné zastupitele a zastupitelky. Pokud absolvujete alespoň tři z pěti nabízených seminářů, budete mít možnost od nás získat grant až 5 000 Kč –⁠ využít ho můžete na tematický koučink, mentoring, další vzdělávání i odborné konzultace.

Na online semináře je možné se přihlašovat nejpozději den před jejich konáním.

PLÁNUJEME OBEC S LIDMI A PRO LIDI

Chcete se dozvědět, jak zapojit do plánování v obci veřejnost a jak společně připravit vizi pro rozvoj obce?

2. 12. 2023 nebo 4. 2. 2024

kDYŽ JE RADNICE OTEVŘENÁ

Chcete se dozvědět, jak k lidem transparentně komunikovat informace o dění v obci a jak je do něho více vtáhnout?

14. 12. 2023 nebo 28. 3. 2024

online

aby veřejný prostor sloužil lidem

Chcete se dozvědět, jak citlivě naplánovat město tak, aby se v něm dobře žilo? Zajímá vás, jak funguje územní plán?

18. 1. nebo 11. 4. 2024

online

co v zastupitelstvu můžu a nemůžu

Chcete se dozvědět, jak vlastně funguje obec, jaké jsou pravomoci zastupitelstva nebo jak vypadá dobrý jednací řád?

13. 2. nebo 14. 5. 2024

JÁ JAKO ZASTUPITEL/KA

Chcete poznat své silné stránky a ujasnit si svou možnou osobní roli v zastupitelstvu?

11. 3. nebo 10. 6. 2024