banner_VB_home5
dots

V roce  2016 jste nám pomohli najít 149 příběhů studentů, mecenášů, dobrovolníků i zástupců firem, kteří nezištně pomáhají druhým, věnují svůj čas, energii, peníze či zkušenosti pro dobrou věc. Děkujeme! Jejich příběhy jsou inspirací a důkazem, že filantropem může být každý, nezávisle na věku, zdraví či velikosti bankovního konta.

Odborná porota vybrala z těchto příběhů 15 finalistů v 6 kategoriích. Zároveň se také široká veřejnost mohla zapojit do výběru oceněných v rámci veřejného hlasování.

19. října 2016 byli během slavnostního večera ve Veletržním paláci v Praze (Studio Hrdinů) vyhlášeni ocenění jednotlivých kategorií:

Příběhy oceněných
Videozáznam večera udílení Cen
Sestřih večera s představením oceněných
Fotoalbum večera
Brožurka pro hosty

Asset 2
hv_ct_logoAsset 7
  • vv_VB

• banner_new_slide_VB

• kalendar3

• cenou_VB

Umíme to už od dětství…

Během září 2016 mohli diváci na obrazovkách České televize a v 6 partnerských kinech (kina Aerofilms a kino Lucerna) zhlédnout klip s chlapcem, který roztáhne deštník, aby pod něj schoval promoklého psa. Umíme to už od dětství, hlásal tento spot. Stejně byla pojmenovaná také kampaň, která šířila myšlenku dobročinnosti v Česku.

Součástí zářijové kampaně na podporu filantropie bylo mimo jiné i hlasování široké veřejnosti o inspirativních příbězích finalistů Ceny Via Bona 2016 s cílem sdílet inspiraci, šířit pozitivní příběhy a připomenout, že dobré skutky jsme dělali už jako děti a že je dobré si to stále připomínat, i v dospělosti.

Samotná tvorba spotu byla také filantropickým počinem. Podílela se na ní agentura ze skupiny Konektor, produkční společnost Savage a řada lidí, kteří svou práci dělali zdarma a jdou tak filantropickým příkladem.

Partneři Ceny Via Bona 2016

DĚKUJEME všem našim partnerům a patronům za podporu filantropie!

logarijenasset-6