Via Bona – 2016

V roce  2016 jste nám pomohli najít 149 příběhů studentů, mecenášů, dobrovolníků i zástupců firem, kteří nezištně pomáhají druhým, věnují svůj čas, energii, peníze či zkušenosti pro dobrou věc. Děkujeme! Jejich příběhy jsou inspirací a důkazem, že filantropem může být každý, nezávisle na věku, zdraví či velikosti bankovního konta.

Odborná porota vybrala z těchto příběhů 15 finalistů v 6 kategoriích. Zároveň se také široká veřejnost mohla zapojit do výběru oceněných v rámci veřejného hlasování.

19. října 2016 byli během slavnostního večera ve Veletržním paláci v Praze (Studio Hrdinů) vyhlášeni ocenění jednotlivých kategorií:

Příběhy oceněných
Videozáznam večera udílení Cen
Sestřih večera s představením oceněných
Fotoalbum večera
Brožurka pro hosty

Umíme to už od dětství…

Během září 2016 mohli diváci na obrazovkách České televize a v 6 partnerských kinech (kina Aerofilms a kino Lucerna) zhlédnout klip s chlapcem, který roztáhne deštník, aby pod něj schoval promoklého psa. Umíme to už od dětství, hlásal tento spot. Stejně byla pojmenovaná také kampaň, která šířila myšlenku dobročinnosti v Česku.

Součástí zářijové kampaně na podporu filantropie bylo mimo jiné i hlasování široké veřejnosti o inspirativních příbězích finalistů Ceny Via Bona 2016 s cílem sdílet inspiraci, šířit pozitivní příběhy a připomenout, že dobré skutky jsme dělali už jako děti a že je dobré si to stále připomínat, i v dospělosti.

Samotná tvorba spotu byla také filantropickým počinem. Podílela se na ní agentura ze skupiny Konektor, produkční společnost Savage a řada lidí, kteří svou práci dělali zdarma a jdou tak filantropickým příkladem.[/tatsu_text][/tatsu_column][/tatsu_row][tatsu_row layout= „1/1“][tatsu_column layout= „1/1“][tatsu_empty_space height= „“][/tatsu_empty_space][content_slides slide_show= „1“ slide_show_speed= „4000“ content_max_width= „90“ bullets_color= „#000“ animation_type= „fadeIn“][content_slide][/content_slide][/content_slides][/tatsu_column][/tatsu_row][/tatsu_section][tatsu_section bg_color= „#e5e1df“ bg_repeat= „repeat“ bg_attachment= „scroll“ bg_position= „top left“ bg_animation= „none“ border_color= „“ bg_video_mp4_src= „“ bg_video_ogg_src= „“ bg_video_webm_src= „“ overlay_color= „“ section_id= „“ section_class= „“ section_title= „“ full_screen_header_scheme= „background–dark“ padding= „0px 0% 25px 0%“ border= „0px 0px px 0px“][tatsu_row layout= „1/1“][tatsu_column layout= „1/1“][tatsu_text max_width= „“ wrap_alignment= „center“ animation_type= „fadeIn“]

Partneři Ceny Via Bona 2016

DĚKUJEME všem našim partnerům a patronům za podporu filantropie!