JRD GROUP Fond pro udržitelný život

FOND PRO UDRŽITELNÝ ŽIVOT

V roce 2022 založila společnost JRD GROUP ve spolupráci s Nadací Via Nadační fond pro udržitelný život, který přispívá na nejrůznější projekty. Podporujeme jak projekty v krajině, tak inovace, technologie a kulturní a sportovní události.

Vybrali jsme pro vás 3 projekty, které pomáhají ke zlepšení stavu krajiny, zlepšují komunitní život či pomáhají zvířatům a přispívají tak k udržitelnosti životního prostředí pro budoucí generace.

Více informací najdete na této stránce.

PRÁVĚ PODPORUJEME TYTO SBÍRKY

Dlouhodobě se věnujeme ekologické výchově a práci pro přírodu.

Pomozte uklidit přírodní rezervaci pro divoké koně

Ve spolku Čmelák již 28 let obnovujeme konkrétní lokality a vytváříme na nich nová místa pro přírodu.

O JRD GROUP

JRD GROUP zastřešuje skupinu firem pod značkou JRD, které pojí společné hodnoty a vize deklarované majitelem Janem Řežábem. Všechny jejich aktivity staví na jednotné filozofii, že cesta k udržitelné budoucnosti spočívá v propojení moderních technologií, čisté energie, ekologického přístupu a omezení energetické náročnosti staveb. Jednotlivé divize pokrývají široké spektrum oborů: od developmentu a nákupu či prodeje pozemků přes energetiku z obnovitelných zdrojů až po investice do výnosových nemovitostí.

Důležitou součástí aktivit JRD GROUP jsou i aktivity dobročinné, od ekologických projektů, které mají pozitivní vliv na krajinu, rozvoje komunitního života, podpory kulturních a sportovních událostí až po humanitární pomoc, kterou JRD GROUP poskytla při tornádu na Moravě a aktivně poskytuje Ukrajině zasažené válkou.

Anna Pedretti

manažerka partnerských projektů a fondů

anna.pedretti@nadacevia.cz